Spektakl na San Paolu: Ancelotti i Klopp s najjačim mogućim sastavima u novu sezonu Lige prvaka!

Redsi brane titulu prvaka Evrope

Spektakl na San Paolu: Ancelotti i Klopp s najjačim mogućim sastavima u novu sezonu Lige prvaka!

E. Čaušević

Utakmicama prvog kola grupne faze večeras se Liga prvaka konačno vraća nakon nekoliko mjeseci pauze.

Prošla sezona ponudila nam je spektakularne utakmice, a u ovoj se očekuju još više spektakla koji može ponuditi samo Liga prvaka. Titulu prvaka Evrope brani ekipa Liverpoola koju večeras očekuje teško gostovanje.

Naime, ekipa Jurgena Kloppa gostujue u Napulju kod ekipe Napolija koja ih je umalo prošle sezone izbacila u grupnoj fazi. Pobjedom protiv Napolija ekipa Liverpoola je izborila plasman u nokaut fazu i kasnije došla do samog kraja.

Jasno je da nas večeras očekuje spektakularna utakmica jer Napoli i Liverpool igraju izuzetno ofanzivno. Očekuje se da će Carlo Ancelotti i Jurgen Klopp na teren poslati najjače sastave, te je sigurno da će San Paolo biti ispunjen do posljednjeg mjesta.

Italijanski i engleski mediji već su objavili sastave u kojima će vjerovatno Napoli i Liverpool početi meč. Ancelotti i Klopp ne kriju svoje karte i jasno je da žele pobjedu u ovom okršaju.

Vjerovatni sastav Napolija: Meret, Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Ghoulam, Callejon, Allan, Fabian, Insigne, Mertens, Llorente.

Vjerovatni sastav Liverpoola: Adrian, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Henderson, Wijnaldum, Salah, Firmino, Mane.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Liverpool kao aktuelni prvak Evrope ima ulogu favorita večeras, ali kvote na kladionicama nisu toliko različite za Napoli i Liverpool. U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za ovaj meč i to na OVOM linku.

Podsjećamo, utakmica između Napolija i Liverpoola igra se večeras od 21 sat.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi