Spektakl počinje: Poznati sastavi večerašnjih rivala Lige prvaka

Osmina finala

Spektakl počinje: Poznati sastavi večerašnjih rivala Lige prvaka

E. Čaušević

Osmina finala Lige prvaka nastavlja se večeras jer su na programu dvije utakmice, a igraju Ajax-Real Madrid i Tottenham-Borussia Dortmund.

Sinoćnje utakmice ponudile su nam dosta uzbuđenja i nadamo se da će se tako nastaviti i večeras. Jedan od derbija ove faze sigurno je okršaj Tottenhama i Dortmunda, a prvi meč ovih rivala igra se na legendarnom Wembleyju.

Ovaj meč počinje u 21 sat, a treneri oba tima objavili su početne sastave. Obojica su se našli u problemima s povredama, ali uspjeli su nekako da "zakrpe" ta mjesta.

Tottenham: Lloris, Sanchez, Foyth, Alderwiereld, Verthongen, Aurier, Winks, Sissoko, Eriksen, Son, Lucas.

Borussia Dortmund: Burki, Zagadou, Diallo, Toprak, Hakimi, Witsel, Delaney, Dahoud, Pulišić, Sancho, Gotze.

Također, u istom terminu igra se utakmica u Amsterdamu gdje će snage odmjeriti Ajax i Real Madrid. Jasno je da je aktuelni prvak Evrope veliki favorit, no u Ajaxu vjeruju da mogu napraviti iznenađenje protiv njih.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ajax: Onana, Mazraoui, De Light, Blind, Tagliafico, Schone, De Jong, Van de Beek, Ziyech, Tadić, Neres.

Real Madrid: Courtois, Regulion, Ramos, Nacho, Carvajal, Modrić, Casemiro, Kroos, Bale, Vinicius Junior, Benzema.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi