18

Komentari (18)

Bulwyf
Jadni pitari, navijate za Siroki jadovi...
Rus
Mrznja I ljubomora pitara jer je neko veci I bolji. Navijat ce za Siroki (bez obzira na Vedrana), navijat ce I za Hapoel I Zvexdu fuj jadovi mali.
tbra
sta vam je debili kakav ofsajd
Ende
Po novim pravilima gdje se zavrsi prekrsaj svira se,a faul je zavrsen u 16m,tako da je penal. A isto tako, od kada se uveo "offside" kao pravilo, do dana danasnjeg .. ono je duboki offside Zeca.
Plavi orkestar
Igrac Sirokog broj 7 je bio iza Zeca.Ako padom izvan šesnest u šesnest smatraš završetkom faula onda ti pojma nemaš ili se kao i vecina malezijaca i vjetnamaca praviš lud.
Zippo
Mozda je popio Red Bull pa poletio malo haha
blue21
Biće penal protiv najnja na Grbavici, da cvile o nepravdi, a nadam se da neće biti ni P od penala
blue21
Njanja (op.a.)
VelaHavle
Kada igrate protiv nk zeljescara naviknite se da nema ofsajda protiv njih...
Rus
Ima penala pa se ne sekiraj
Orhan
Kao i to da će vam svirati penal ako faul bude van kaznenog prostora
ljoze01
VelaHavle kunem ti se Bogom mislio sam da si retardiran... ali nisi. Ti si legenda svega mi hahahahaha toliku upornost u zivotu nisam vidio... ti si moj idol doktore
dragonicas
AL IMA PENALA I CRVENIH MAJMUNE PROPALI
Kiss
Hajd ne rise boga ti,Željo šampion
VelaHavle
Ovo je zbog onog rusa bogalja koji isto radi nama poslije utakmica :D
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.