17

Komentari (17)

Pajver
E sada konačno i Roma ima šanse da se bori za scudeto jedini uslov joj je da ovog količini otjerao što dalje od kluba
doctoroffootball
Jao ekipe, otjerati Tottija, De Rossija i sada Dzeku. Nikada ih nisam volio, niti ću.
Dinouz
Sta ga gabri, bice na tribinama do kraja sezone a zaradice 7.5 milona eura, sve je on stavio na papir i skonto da mu je ipak bolje ostati i ne igrati al primati platu.Na kraju sezone ce ga roma vjerovatno prodati da uzme koji milion ker mu istice ugovor 22 god.Kako god bilo sretno Dzeko i hvala ti za sve sta si ucinio za repku....
Nece ga Roma moci prodati ako ne bude igrao, jer nece nijedan ozbiljan klub pristati na neki veliki tranfer, kad je u pitanju igrac koji ne igra dugo vrijemena, pogotovo kad je u pitanju igrac star 34 godine, jos kad se uzme obzir finansijska kriza mnogih klubova zbog korone virusa.
Pajver
Dinouz to kao neko hoće kolca ali kao on neće iz Rome ?????????
Dinouz
Bice vec neko ko ce ga uzeti. Desavalo se to i ranije da igraci pauziraju pa budu prodati, evo primjer je Milik koji ode u Marsej, a mislim ni da romi nike u interesu davati toliku platu igracu koji vise sigurno nece biti prvi izbor.
K79
Pa kako se Milik i Mandžukić podadose u ozbiljne klube ?!
sslazio
Je li vam sad jasno gdje je Dzeko dosao? Romu ste svi dizali radi Dzeke a vidite sad. S druge strane, Lacio je godinu dana cekao Lulica da se oporavi i sad je tek poceo da igra. To je razlika izmedju velikog Lacija i male rome.
Samo razlika je u tome sto Lulic nikada nije bio u ozboljnom sukobu sa trenerom, uvijek je trener taj koji pobiedi, kad je u pitanju sukob sa igracem. Iznimka je mozda jedino Messi i jos neki graci gdje oni odlucuju a ne trener.
samir49
Džeko za tebe je penzija realna opcija!
Mele
Ovaj iz Reala, moze igrati dobro, ali ovaj Perez.. Kako ce sa njim ako se spanac povrijedi..Bez Dzeke su nula.
Arnel925
Fonseca mislim da je neki za****nt. Kad počne gubiti odma mu ide noga.
bhodzic
Slažem se, istresa gaće na pogrešnom igraču. Džeko im je donio toliko radosti a debil ne zna da ga cijeni
Miky007
Pogledajte na internetu njegovo ponasanje u kupu protiv Spezie, pogotovo u produzetku kada imaju 2 igraca manje, a sa onom setnjom i on treci manje..Pa da si mi babo moj rodjeni Edine Dzeko nogirao bi te preko stadiona, nebi ti dozvolio ni u krugu stadiona da pridjes! Klocino nafurana, jesi napravio karijeru, igracina si bio, ali sto je previse je!
Miky007
tole slabo lajes, mozes ti to bolje!
Samirredzo
Daj ti strcnjak,vazda nesto mahanises,treba ti klikova ili sta,to snimi klipove za djecu i nek ti oni lajkaju cuj ti bi otjero Dzeku,pa ono sto je on postigo vecina iz liga petice sanja,pokorio Njemacku u svakom pogledu,iz druge lige u prvu i osvoje je,pokorio Englesku i to sa klupe dva puta plus tri kupa,frajer redovno udje zadnjih desetak min. i zabije,i danas ga slave gradjani i u Italiji vice prvaci bili,treci golgeter Rome svih vremena,kapiten i nadjes se ti da nesto pametujes,miirrnna,bebaa
To je jedina sansa Dzeke da Fonseca pocne gubiti i dobie nogu, onda u tom slucaju dosao bi drugi trener i Dzeko bi se vratio na teren da igra za Romu, inace nema druge Dzeko mu se mora izviniti, ako misli igrati.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.