Spominju se nova dva imena u Romi

Nastasić i Martial

Spominju se nova dva imena u Romi

E. Ganibegović

Nakon što je Roma prodala dva ponajbolja igrača iz prethodne sezone Mohamed Salaha i Antonio Rudigera, kao i Paredesa, nije još dovela adekvatne zamjene. 

Navijači Rome su zbog toga nezadovoljni dosadašnjom transfer politikom Monchija, novog sportskog direktora Rome. 

Međutim pojavljuje se informacija koju prenosi Gazzeta dello Sport da je Nastasić veoma blizu transfera u Romu. Spominje se cifra od 12 miliona eura. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Također, osim Matije Nastasića, Roma želi da angažuje Anthony Martiala na jednogodišnju posudbu. Martial je pao u drugi plan kod Mourinha i zbog toga želi da malo promijeni sredinu. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi