Sportski direktor Rome upao igračima u svlačionicu, nikog nije štedio

Vučica se obrukala protiv Sassuola

Sportski direktor Rome upao igračima u svlačionicu, nikog nije štedio

Admin Čaušević
Teme:

Za Romu 2020. godina nije započela na najbolji mogući način jer Vučica nikako nametnuti kontinuitet dobrih igara.

Po drugi put u posljednjih deset dana Roma je primila tri gola u prvom poluvremenu. Nakon Juventusa u Kupu Italije, tri puta mrežu Vučice je zatresao i Sassuolo.

Stav, igra i govor tijela igrača Rome tokom prvog poluvremena toliko je razljutio Gianlucu Petrachija da je sportski direktor rimskog kluba uletio u svlačionicu Mappei stadiona na poluvremenu utakmice.

Petrachi se izgalamio na sve igrače, kritikovao je sve do jednog te zatražio više zalaganja i borbenosti. Uslijedila je reakcija tima, ali poraz se nije izbjegao, Sassulo je slavio sa 4:2.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Romi je to bio čak treći poraz na pet ligaških mečeva u 2020. godini. Upisana je samo jedna pobjeda i to protiv Genoe na gostovanju s 1:3.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi