Sporza: Milošević igrač utakmice protiv Leuvena

Još jedan dobar nastup bh. fudbalera

Sporza: Milošević igrač utakmice protiv Leuvena

Deni Milošević nastavio je pružati impresivne partije u elitnom rangu belgijskog šampionata. 

Naime, njegov Waasland-Beveren je u okviru 12. kola slavio u gostima nad Leuvenom rezultatom 2:0, a najzaslužniji za pobjedu bio je upravo Milošević. 

Za vrijeme provedeno na terenu Milošević je uspio izboriti jedanaesterac za svoj klub, te upisati asistenciju kod pogotka za konačnih 2:0 nad Leuvenom.

Partija Miloševića nije prošla nezapaženo od strane poznatog belgijskog portala Sporza.be, koji je veznjaka mlade bh. reprezentacije proglasio za najboljeg igrača utakmice.

Podsjećamo, Milošević za Waasland-Beveren nastupa kao posuđen igrač Standarda i u dresu novog kluba dosad je postigao tri gola i pritom upisao jednu asistenciju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.