Sprema li se novo malo čudo na sjeveru Italije? Skok igra Milana Đurića donosi spas

Salernitana povela

Sprema li se novo malo čudo na sjeveru Italije? Skok igra Milana Đurića donosi spas

Edmir Škorić

Salernitana vodi u Bergamu protiv Atalante s 1:0.

Atalanta ne igra najbolje u posljednje vrijeme, zbog čega je ostala bez Lige prvaka, a pitanje je hoće li igrati ikako Evropu. Trenutno je tek na osmom mjestu i tri kola prije kraja ispod mjesta koja vode u Evropu.

Ovom timu večeras treba pobjeda da se vrati na ta mjesta, a u goste je stigla Salernitana koja ima tri uzastopne pobjede.

Ovaj tim sa juga Italije sprema novo čudo, jer je poveo protiv Atalante u 27. minuti. Bivši reprezentativac BiH Milan Đurić je dugu loptu glavom usmjerio na drugu stranu, a Ederson Lourenco zabija za veliko slavlje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ima još mnogo da se igra, no Salernitana bi mogla da napravi čudo i da se spasi iako su je svi odavno otpisali.

Top Komentari

DamirT
Ako ne dobije sad poziv,yebem i savez i Peteva
5 0
Dr.Lehrer
Ovaj momak je neopravdano zapostavljen u reprezentaciji. A jakooo puno bi nam valjala njegova borbenost i skok igra... Al jbg...
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi