Sprema se velika razmjena Reala i Uniteda

Za januar

Sprema se velika razmjena Reala i Uniteda

E. Škorić

Real Madrid i Manchester United rade na spektakularnoj razmjeni Toni Kroos - Paul Pogba, prenosi njemački dnevnik Bild.

Španski velikan je pokušavao ovog ljeta dovesti Pogbu i očigledno neće tako lako odustati od reprezentativca Francuske, a zanimljivo da je Manchester United s druge strane odavno zainteresovan za Tonija Kroosa.

Stoga, piše njemački Bild, postoji velika mogućnost da Real i United naprave dogovor o razmjeni igrača, prema kojoj bi Kroos obukao dres Crvenih vragova, a Pogba napokon zaigrao u Galaktikosima.

Za Kroosa je United ranije nudio 75 miliona eura i to je bio razlog zbog čega je Real produžio ugovor s Nijemcem do 2023. godine, ali želja za Pogbom je tolika da bi se na kraju Kraljevi mogli odreći i jednog od najstandardnijih igrača u svom timu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Januar bi mogao da bude zanimljiv, a predstavnici ekipa imat će dovoljno vremena da pronađu dogovor.

Ostaje jedino pitanje ko bi u ovakvom scenariju bio pobjednik?

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adoutd
Pogba je dobar igrac ali ima problem jer ne moze sastaviti 3 dobre utakmice zaredom
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi