Sprema se veliki povratak Coutinha u Premier ligu?
EPA

Pregovori traju

Sprema se veliki povratak Coutinha u Premier ligu?

Brazilac Philippe Coutinho primoran je ponovo tražiti novu sredinu.

Nakon što se u Barceloni pokazao kao promašaj, Coutinho je u ljeto 2019. godine otišao na posudbu u Bayern s ciljem da se vrati u zvjezdani vrh, ali u tome nije uspio.

Eminentni mediji iz Njemačke uvjereni su kako za Coutinha nema budućnosti u Bayernu i da ga je trener Bavaraca Hansi Flick već stavio u drugi plan, a sljedeće odredište u karijeri 27-godišnjeg fantaziste bi mogao biti Otok.

Za Coutinha je navodno veliki interes pokazao i Chelsea čiji čelnici razgovaraju sa Barcelonom oko potencijalne kupovine, a Plavci se nadaju da će im u pregovorima ulogu igrati to što je Brazilac izrazio želju za povratkom u Premiership.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Iako bivši stoper i svjetski prvak s Francuskom Frank Leboeuf, kao i ostali stručnjaci, smatraju da se Coutinho ne bi uklopio u Chelseajev sustav, Lampard očito misli drugačije.

Chelsea je, podsjećanja radi, ranije već osigurao transfer Hakima Ziyecha iz Ajaxa.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi