Sprema se veliki transfer Jamieja Vardyja?
Foto: EPA

Seli na Goodison?

Sprema se veliki transfer Jamieja Vardyja?

M. Šljivak

Napadač Leicestera Jamie Vardy (31) mogao bi ostvariti veliki transfer do kraja zimskog prelaznog roka.

Kako navode engleski mediji, za usluge 31-godišnjeg napadača zainteresovana je ekipa Evertona, koja je odlučila da se znatno pojača ovog januara.

Iako su na Goodison Park već došla dvojica ofanzivaca (Cenk Tosun i Theo Walcott), Sam Allardyce želi dovesti još jednog napadača i navodno je izbor pao na Vardyja.

Čak su i engleske kladionice dobile veliki broj opklada da Vardy prelazi u redove Evertona, a kako kladionice uvijek znaju nešto više, navijači Karamela počeli su da se itekako raduju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Vardy se ranije povezivao sa velikim transferima. Spominjali su se prelasci u Arsenal i Chelsea, ali je on ostao vjeran Lisicama sa King Power stadiona.

Iskusni napadač je eksplodirao u dresu Leicestera u sezoni 2015/2016 kada je bio nezaustavljiv za protivničke defanzivce i te godine su Lisice osvojile naslov prvaka Engleske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije