Sprema se veliki transfer u januaru: U glavnoj ulozi Raheem Sterling

Sprema se veliki transfer u januaru: U glavnoj ulozi Raheem Sterling

Edmir Škorić

Engleski reprezentativac Raheem Sterling na meti je španskog velikana Barcelone.

Sterling je pao u drugi plan kod Pepa Guardiole i ovaj sjajni krilni napadač više nije starter nakon dolaska Jacka Grealisha, dok na Camp Nouu imaju veliku želju da ga dovedu među svoje redove.

Sterling ima još dvije godine ugovora sa Cityjem i vjeruje se da su na Etihadu spremni da ga prodaju ukoliko dobiju konkretnu ponudu.

Osim Sterlinga, iz Katalonije je bila najava da je u januaru već izvjestan dolazak Danija Olma, španskog reprezentativca iz Leipziga, koji je proizvod "La Masije", a preko zagrebačkog Dinama stigao je do njemačke Bundeslige i sada je na pragu povratka u svoj matični klub.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navijači Barcelone bit će presretni ukoliko se ostvari barem jedan od ta dva transfera.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaDaj
Pa majku mu gdje je ta logika? Nemaju da Plate igrački kadar sa kojim trenutno raspolažu… a vi objavljujete kako dovode igrača koji po današnjim cijenama sigurno košta 80-100 mil,
10 1
King_Kenny
...odlican igrac,Liverpoolova skola...za Grealisha izmislio fudbal.
4 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi