Spreman je i bonus: Katai će brzo preboljeti otkaz koji mu je "sredila" supruga

Dobio je slobodne papire od LA Galaxyja

Spreman je i bonus: Katai će brzo preboljeti otkaz koji mu je "sredila" supruga

Aleksandar Katai (29) je platio ceh glupog poteza svoje supruge Tee, koja je ubijala dokolicu na Instagramu i u jeku protesta u SAD-u slala poruke mržnje, pozivala na nasilje itd.

LA Galaxy nije mogao preći preko toga, pa je Kataiju uručen otkaz.

Mozzartsport.com međutim piše da bi iskusni krilni fudbaler mogao vrlo brzo pronaći novi angažman.

Čim je Katai dobio otkaz u Galaxyju, trener Crvene zvezde Dejan Stanković je kontaktirao povremenog reprezentativca Srbije.

Sada su se pojavile informacije da će Katai i predstavnici kluba u ponedjeljak sjesti sa pregovarački stol i krenuti sa ozbiljnim razgovorima o njegovom mogućem novom angažmanu u Crvenoj zvezdi.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Zvezda je navodno spremna Kataija učiniti najplaćenijim igračem, uz Bena, a 29-godišnjak bi mogao dobiti i bogat bonus za potpis ugovora.

Inače, Katai je već imao priliku nositi dres Crvene zvezde, od 2014. do 2016. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi