Spremite se za iznenađenje: Samir Nasri se vraća na veliku scenu!
Samir Nasri je svojevremeno igrao skupa sa našim Edinom Džekom u Manchester Cityju, ali dolaskom Pepa Guardiole više nije bilo mjesta za Francuza. Kasnije je uslijedio odlazak u Sevillu, pa Tursku, a onda i suspenzija UEFA-e.

Kao grom iz vedra neba

Spremite se za iznenađenje: Samir Nasri se vraća na veliku scenu!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je u engleskim medijima informacija da bi se Samir Nasri mogao vratiti u Premiership.

Ako ste ga možda zaboravili, mi ćemo vas podsjetiti da se radi o nekadašnjem igraču Marseillea, Arsenala, Manchestera Cityja i Seville koji je svojevremeno važio za jednog od najboljih veznjaka Premiershipa, ali karijera mu ide silaznom putanjom veći tri ili četiri godine.

On je trenutno slobodan igrač nakon što je raskinuo ugovor sa turskom ekipom Antalyaspor, ali ne može nigdje igrati još uvijek jer je pod suspenzijom UEFA-e zbog korištenja dopinga.

Suspenzija traje do januara kada bi konačno trebao pronaći novi klub, a to bi, prema navodima Daily Maila trebao biti Everton.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Trener Karamela Marco Silva očigledno vjeruje kako u ovom 31-godišnjem igraču ima još dosta kvaliteta i kako bi mogao pomoći njegovom timu, pa će pokušati da ga angažuje.

Naravno, radi se o zaista sjajnom igraču veznog reda, ali je pitanje u kakvom je fizičkom stanju nakon duge pauze. Dakle, možemo zaključiti da bi bio vrlo hrabar potez od strane Evertona ukoliko angažuje ovog Francuza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije