Šta to radi odbrana Srbije? Golman je bio van kaznenog, Azeri su zabili na prazan gol

Veliki propust

Šta to radi odbrana Srbije? Golman je bio van kaznenog, Azeri su zabili na prazan gol

A. Čaušević

Srbija je primila jedan od bizarnijih golova u dosadašnjem dijelu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. 

Igrale su se posljednje sekunde prvog dijela utakmice protiv Azerbejdažana i očekivalo se da favorizovani domaćini na odmor odu pri rezultatu 1:0.

Da tako ne bude pobrinuo se golman Rajković koji je napravio kardinalnu grešku poslije povratnog pasa Rajkovića.

Poigravao se golman Srbije, izgubio je kontrolu nad loptom, pokušao je da se spasi, ali je ustvari samo proigrao protivničkog fudbalera.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Lopta je došla do Makhmudova koji se lijepo snašao i pogodio na prazan gol za hladan tuš domaćinu. Gol pogledajte ovdje.

Top Komentari

green_dragon
BRAVO redakcijo....mozete postaviti gol sa utakmice GENOCIDASA i Azerbejdzana a sa utakmice BiH-Ukraina nema gola Yebo li vam VICO ZELJKOVIC mater PRODANU
10 1
1601834469
Kakvi majmunski komentari
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti