Neredi na Marakani: Navijači Crne Gore gađaju domaće stolicama, čuje se: "Šiptari, šiptari"

Nemile scene u Beogradu

Neredi na Marakani: Navijači Crne Gore gađaju domaće stolicama, čuje se: "Šiptari, šiptari"

Endin Čaušević

Srbija igra na svom terenu protiv Crne Gore utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i nalazi se pred pobjedom, a finiš meča obilježile su i nemile scene na tribini na kojoj su smješteni gostujući navijači.

Srbija je odlično otvorila večerašnju utakmicu i uspjela je već u devetoj minuti povesti sa 1:0 kada je Aleksandar Mitrović maestralno pogodio mrežu Crne Gore.

No, Crnogorci su se uspjeli vratiti u život. U 36. minuti gosti su odigrali fantastičnu kontru, a lopta na kraju dolazi do Stevana Jovetića koji sfantastično pogađa za 1:1.

Srbija je u nastavku kontrolisala meč, dok je Crna Gora ponovo čekala šansu iz kontri. No, to nisu dočekali jer je Srbija uspjela ponovo da slomi otpor gostiju i čini se stavi tačku na ovu utakmicu.

Na Marakani je sve "eksplodiralo" u 73. minuti kada su domaći odigrali spektakularnu akciju, Tadić je asistirao, a gol za 2:1 zabija Mitrović.

Oglasi

Samo četiri minuta kasnije bilo je 3:1. Odbrana Crne Gore griješi i daje loptu Mitroviću koji je uzvratio asistenciju Tadiću, a iskusni veznjak je pogodio za 3:1.

Međutim, scene koje su obilježile taj dio igre nisu baš za pohvalu. Nakon gola za 2:1 došlo je do nemilih scena na tribini gdje su smješteni navijači Crne Gore koji su imali sukob s pristalicama Srbije.

Potom su počeli letjeti stolice s tribine na kojoj su gostujući navijači, a domaći su počeli da skandiraju "šiptari, šiptari".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Ubrzo su se na tom dijelu tribine pojavili i policajci, no stolice su nastavile da lete na teren i dio tribine gdje su navijači Srbije. Navodno, sve je zakuhao jedan domaći navijač prerušen u redara koji je oteo crnogorsku zastavu.

Sve to zabilježio je videoreporter portala SportSport.ba i možete pogledati u videu šta se tačno dešavalo na Marakani.

Top Komentari

BosanskaSvedska
Obadvije repke ugrozene sada?
2 1
juve10
Tačno se osjeti onaj balkanski fudbal, spori, šteta što Srbija sa ovakvim igračima na guzove igra. Primjer su Mađari, oba puta ih dobili. Srbija jeste više napadala ali i logično kad u obe utakmice gubiš već u prvom poluvremenu. Ovo će za Belgiju ili švicu biti gol razlika...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi