Srbija dobila novi dres, Puma napravila unikatan posao

Komšije u novom izdanju

Srbija dobila novi dres, Puma napravila unikatan posao

Novi dres fudbalske reprezentacije Srbije otkriven je na internetu. 

Kompletan gornji dio garniture procurio je u javnost i mora se priznati da se odmah na prvu vidi kako je proizvođač Puma napravio unikatan posao.

Dres je tamniji nego ranije i ima dosta detalja s prednjeg dijela tako da je razlika evidentna u odnosu na onaj koji su Aleksandar Mitrović i društvo nosili prošle godine.

Kako prenose srbijanski mediji, očekuje se da će popularni Orlovi u novoj garnituri igrati mečeve play offa za plasman na Euro koji su planirani za jesen.

Obzirom da izabranici Ljubiše Tumbakovića u polufinalu gostuju kod Norveške, očekuje se da će igrati u bijeloj, odnosno rezervnoj garnituri, koja je otkrivena još i ranije a možete je pogledati ispod teksta.

Inače, ukoliko prođu prepreku zvanu Norveška Srbijanci će u odlučujućem meču za Euro igrati protiv boljeg iz duela Škotska - Izrael.

Pretpostavlja se da bi se ove utakmice mogle igrati u novembru.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi