Tadić sretan što su Srbi "pokazali onu stvar", pa poručio: "Krivo mi je zbog naše braće..."

Imao je šta da kaže nakon meča

Tadić sretan što su Srbi "pokazali onu stvar", pa poručio: "Krivo mi je zbog naše braće..."

Endin Čaušević

Fudbaleri Srbije došli su na korak od plasmana na Evropsko prvenstvo jer su večeras u meču kvalifikacija pobijedili Crnu Goru sa 3:1. Jedan od junaka bio je Dušan Tadić koji je nakon utakmice poručio da je ekipa "pokazala onu stvar".

Domaći tim je odlično počeo utakmicu na Marakani i već u devetoj minuti uspio je da povede sa 1:0 kada je Aleksandar Mitrović sjajno prošao Stefana Savića, a potom maestralno "vanjskom" pogodio mrežu Crne Gore.

Ipak, gosti se nisu predavali, a u 36. minuti muk na Marakani. Crna Gora je odigrala sjajnu kontru, te je na kraju Stevan Jovetić fantastično pogodio za 1:1.

No, Srbija je uspjela u drugom dijelu da dođe do pobjede. Prvo je Aleksandar Mitrović zabio gol za 2:1, a konačan udarac Crnoj Gori zadao je Dušan Tadić golom za 3:1 nekoliko minuta kasnije.

Upravo je Tadić bio u centru pažnje nakon utakmice zbog svog izazovnog izdanja kojim je zbunio voditeljicu, ali je ona uspjela da se fokusira i završi posao.

Oglasi

Tadić je poručio da je itekako sretan zbog pobjede, a posebno zbog činjenice da je ekipa "pokazala onu stvar" večeras, ali i da mu je krivo što se protiv Crne Gore igrala presudna utakmica.

"Hvala svim ljudima koji su prepoznali težak momenat. Ekipa je pokazala, možda nije primjereno, ali imamo onu stvar i mislim da je to presudilo", rekao je Tadić i dodao.

"Pokazali smo mnogo puta da možemo do preokreta samo treba da budemo mirni, imali smo sve pod kontrolom. Desio se taj glupi gol i malo smo se izgubili. Dobro je došao predah, sjeli smo i rekli jedni drugima da smo jači. Krivo mi je što se odlučivalo protiv naše braće".zbog naše braće što se protiv njih odlučivalo večeras".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Srbiju je ova pobjeda otvorila vrata Evropskog prvenstva jer sada ima pet bodova više od Crne Gore na tabeli i jasno je da su Orlovi već jednom nogom na velikom takmičenju.

Tu je gotovo sigurno i Mađarska koja je večeras odigrala 2:2 na gostovanju u Litvaniji. Mađari imaju bod više od Srba, ali i meč manje u odnosu na Orlove.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi