Kostić i Tadić izveli sjajnu akciju i doveli Srbiju u vodstvo

Nakon 16 minuta igre

Kostić i Tadić izveli sjajnu akciju i doveli Srbiju u vodstvo

Esmer Oštraković

U toku je utakmica 1. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Srbije i Litve, a domaća reprezentacija došla je do vodstva od 1:0.

Srbija je u ovu utakmicu ušla kao apsolutni favorit, a gosti su uspjeli da se brane uvodnih petnaest minuta, a onda su kapitulirali.

Sjajnu akciju napravili su reprezentativci Srbije. Kostić je upisao asistenciju, a gol za 1:0 postigao je Tadić.

Gol možete pogledati OVDJE.

Reprezentativci Srbije napravili su veliki broj šansi, ali su uspjeli postići samo jedan pogodak za do sada odigranih pola sata.

U grupi sa Srbijom i Litvom su još Bugarska, Mađarska i Crna Gora, te se očekuje velika borba za prve dvije pozicije.

Obzirom da je Crna Gorea upisala veliku pobjedu na gostovanju u Bugarskoj u prvom kolu i Srbija danas želi tri boda na svom terenu.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Za tri dana će upravo Crna Gora i Srbija odigrati međusobnu utakmicu koja bi mogla dati odgovore na mnoga pitanja kada je riječ o ovoj grupi.

Obzirom da je Srbija u najjačem sastavu izašla na teren, očekuje se da će postići još neki gol do kraja susreta.

Top Komentari

user1642515306
Yebo te srbi!
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi