Srbi ne znaju šta ih je snašlo usred Beograda: Mitrović pljuje, Vlahović ne progovara...

Blizkrieg Mađara

Srbi ne znaju šta ih je snašlo usred Beograda: Mitrović pljuje, Vlahović ne progovara...

Admin Čaušević

Utakmica kvalifikacija za Evropskog prvenstvo između Srbije i Mađarske na stadionu Rajko Mitić je počela savršeno za domaće, ali se na odmor otišli pognute glave.

Već u 10. minuti zatresla se mreža gostiju, poslije lijepe kombinacije i lošeg šuta Vlahovića vlastitu mrežu je zatresao Szalai.

Sve je slutilo na mirnu noć na stadionu Rajko Mitić za domaćina, međutim blizkrieg Mađara je do očaja doveo Srbiju.

Prvi put odbrana domaćih je spavala u 34. minut kada je loptu nekako u mrežu spremio Varga, reakcija defanzivaca Orlova je bila poprilično spora, a nije pomogla ni odbrana Milinković-Savića.

Dvije minute kasnije kompletiran je preokret, a mrežu gostiju je zatersao Orban za veliki šok svih prisutnih na čuvenom stadionu kako igrača tako i navijača Srbije.

Oglasi

Ponovo se lopta odbijala u kaznenom prostoru domaćina, Orban je ostao sam na drugoj stativi i bez problema je zabio za 1:2.

Srbija je u ovaj meč ušla sa velikim očekivanjima te se nadala pobjedi s kojom bi bila otvorena vrata plasmana na Evropsko prvenstvo. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Na ruku je Orlovima išao i rezultat iz Litvanije gdje su domaćini zaustavili Crnu Goru te je taj meč okončan rezultatom 2:2.

Izabranici Dragana Stojkovića će imati još 45 minuta plus sudijsku nadoknadu da stvari preokrenu u svoju korist...

Top Komentari

Picasso
Naguzi ih Orbane sve ti ****m ??
0 2
ninna
To braćo Mađari silujte četniike
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi