Stojković objavio spisak, svi navijači su čekali informacije o Karlu Simiću i Baždaru
Srbija pristala igrati i sa Rusijom

Dva prijateljska meča očekuju popularne Orlove

Stojković objavio spisak, svi navijači su čekali informacije o Karlu Simiću i Baždaru

S. Mlaćo

Reprezentacija Srbije u nogometu iskoristit će reprezentativnu pauzu u martu za dvije prijateljske utakmice.

Reprezentacija Srbije u nogometu iskoristit će reprezentativnu pauzu u martu za dvije prijateljske utakmice.

Rival Srbiji prvo će biti 21. marta Rusija u Moskvi, a četiri dana kasnije slijedi duel sa selekcijom Kipra.

Dragan Stojković je zbog toga odlučio da malo izmijeni spisak, pa tako i iznenadi javnost.

Uvrstio je neka provjerenea imena, ali i neka, te ih želi vidjeti na licu mjesta. Novo ime je Jan Karlo Simić koji je član Milana i dobio je šansu u prvom timu italijanskog kluba, ali i Srđan Mijailović iz Crvene Zvezde.

Oglasi

Novo ime je mladi Samed Baždar koji se povezivao i sa reprezentacijom naše zemlje. On je član beogradskog Partizana, te rođeni Sanđaklija.

O njegovoj karijeri se brine ni manje ni više nego famozna Rafaela Pimenta što dovoljno govori kakav fudbalski biser je zapravo Baždar.

Zadovoljno ruke sigurno mogu trljati i u Partizanu pošto je mladi Sandžaklija na pravom putu da postane nova zlatna koka trofejnog kluba iz Beograda. Ovim pozivom je pokazao za koju A selekciju će igrati u budućnosti.

Stojković je pozvao i Sašu Zdjelara, Milana Gajića, te golmane Đorđeta Petrovića i Milu Svilara. Svi nogometaši će u dva meča dobiti šansu, te će Stojković moći odlučiti na koga može računati za Evropsko prvenstvo ove godine.

Oglasi

Spisak reprezentacije Srbije:

Golmani: Vanja Milinković-Savić, Predrag Rajković, Đorđe Petrović, Mile Svilar

Odbrana: Nikola Milenković, Erhan Mašović, Jan-Karlo Simić, Strahinja Eraković, Milan Gajić, Matija Nastasić, Strahinja Pavlović, Srđan Babić, Aleksa Terzić, Filip Mladenović

Vezni red: Saša Lukić, Nemanja Maksimović, Sergej Milinković-Savić, Saša Zdjelar, Srđan Mijailović, Andrija Živković, Mijat Gaćinović, Lazar Samardžić, Filip Kostić, Dušan Tadić

Napad: Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović, Luka Jović, Petar Ratkov, Samed Baždar

Top Komentari

Hanibal
Samed Bazdar je Bosnjak, on nije Sandzaklija. Ne postiji nacija Sandzaklija. Zalosno je da igra za zemlju okupatora. Novopazarski sandzak je sastavni dio Bosne i Hercegovine koji je okupiran od strane Srbije i Crne Gore 1912. g. Svaki Bosnjak ma gdje zivio treba da igra za dvoju jedinu domovinu BiH. Oni koji ne igraju, podlegli su velikosrpskoj prpopagandi okoline gdje zive. Problem su najveci oni bosnjacki ovnovi sto sjede u FS BiH i nista ne poradise da dovedu Sameda u reprezentaciju BiH.
1 0
Baton_BIH
Naravno da ce Srbin Islamske vjeroispovjesti iz Raške oblasti izabrati Srbiju prije BIH a to smo najbolje vidjeli za vrijeme rata dok se u BiH ratovalo Srbi islamske vjeroispovjesti iz Raske odnosno Sandzaka svercovali robu i zaradjivali na nasoj Muci Nikad necemo Biti Braca kao sto neki kazu Oni su Srbi mi Bosnjaci !
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi