Srbija tuguje, a Marko Grujić zadovoljan "ulovom" protiv Brazila

Ostaju mu lijepi "suveniri"

Srbija tuguje, a Marko Grujić zadovoljan "ulovom" protiv Brazila

Reprezentativci Srbije su se vratili u domovinu nakon što su se sinoćnjim porazom od Brazila i zvanično oprostili od Mundijala u Rusji.

Srbijanci su imali velike ambicije u Rusiji, ali su one gotovo nestale nakon poraza od Švicarske, dok ih je poraz od Brazila (2:0) poslao kući.

Selekciji Srbije je bilo potrebno čudo sinoć. Pobjeda nad Brazilom i povoljan rezultat sa duela Švicarska - Kostarika. Ipak, Brazil je bio prejak za Orlove.

Srušio se tako san Srbije o nokaut fazi, ali čini se da među Orlovima ima i onih koji mogu, koliko-toliko, biti sretni zbog sinoćnjih dešavanja.

Mladi veznjak Liverpoola Marko Grujić nije dobio priliku za igru u Rusiji, ali zato može biti zadovoljan sinoćnjim "ulovom".

Naime, Grujić se pohvalio na društvenim mrežama sa čak dva dresa Brazila koja je sinoć dobio. Tako je njegova kolekcija bogatija za dresove Firmina i Coutinha (sadašnjeg i bivšeg fudbalera Liverpoola), a dresovi brazilskih asova će sigurno za njega ostati sjajna uspomena sa Mundijala.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi