"Zvao bih Nastasića, ali rekao je da ne želi igrati za Srbiju dok sam ja selektor"

Krstajić pred mečeve protiv Crne Gore i Litvanije

"Zvao bih Nastasića, ali rekao je da ne želi igrati za Srbiju dok sam ja selektor"

Selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić danas je objavio spisak fudbalera na koje računa u predstojećim mečevima Lige nacija protiv Crne Gore i Litvanije. 

Kao i uvijek, novinarima nije bilo jasno zašto nema nekih imena u timu, a posljednjih mjeseci najčešća tema što se toga tiče su Matija Nastasić i Luka Milivojević.

Krstajić je na press konferenciji rekao da bi zvao Nastasića, ali je on rekao da ne želi igrati za Srbiju tako da ga neće ni pozivati dok ne promijeni stav. Osim toga, poručio je da vrata reprezentacije nikome nisu zatvorena.

"Žao mi je zbog Nastasićeve izjave da ne želi igrati za Srbiju jer je dobar igrač i momak. Ipak, to je njegov stav i bez obzira na izjave, na skeneru je i kad bude opet htio da igra dobit će poziv. Do tada mi je besmisleno pričati o tome. Nikome vrata reprezentacije nisu zatvorena", poručio je Krstajić.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Podsjetimo, Srbija igra 17. novembra protiv Crne Gore dok će tri dana kasnije uslijediti meč također u Beogradu protiv Litvanije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi