Srbijanski Voždovac doveo pojačanje iz Engleske

Dolazi na posudbu

Srbijanski Voždovac doveo pojačanje iz Engleske

S. Mlaćo
Teme:

Srbijanski Voždovac u svoje redove doveo je pojačanje iz engleskog Watforda. Naime, u srbijanski klub na posudbu stiže Filip Stuparević (19)

Stuparević je prvi dio sezone proveo na posudbu u češkog Pribrama, a ponikao je upravo u Voždovcu.

"Sretan sam što sam opet u svom klubu, u kojem sam postigao najveće uspjehe. Trudiću se da što bolje iskoristim polusezonu kako bih napredovao i pomogao Voždovcu da postigne zacrtane rezultate. Iako je bilo više ponuda, u dogovoru sa ljudima iz matičnog kluba odlučeno je da Voždovac trenutno ima najbolji ambijent za moj razvoj i rezultatske ambicije koje se poklapaju sa mojim. Cilj je da pomognem klubu da ostvari što bolji plasman, kao i da budem spreman za mečeve koje očekuju mladu reprezentaciju", rekao je Stuparević, a prenosi stranica Voždovca.

Stuperević je mladi reprezentativac Srbije, a njegova vrijednost prema transfermarktu iznosi miliona eura.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

U Englesku je otišao u januaru prošle godine.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi