Srijeda je dan 'D'
Foto - EPA

Zakazan konačni sastanak

Srijeda je dan 'D'

M. Šljivak

Lionel Messi danas se nije pojavio u klubu na ljekarskim pregledima i testiranjima.

Zvijezda Barcelone prije nekoliko dana je zatražila odlazak iz kluba i od tog trenutka kreće prava sapunica između dvije strane.

Messi silno želi da ide, Barcelona mu to ne dopušta ako neko ne plati klauzulu od 700 miliona eura. Argentinac ne želi da sve završi na sudu i želi da se prijateljski rastane od kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dan koji bi mogao dosta toga odlučiti u ovom slučaju je srijeda. Zvanično je zakazan sastanak između Leovog oca Jorgea i predsjednika kluba Bartomeua i nakon toga bi se dosta toga trebalo znati.

Barcelona ne želi da izgubi Lionela. Međutim, očigledno je da se Messi zasitio i vidjet ćemo šta će se desiti u kompletnoj situaciji.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Armin29
do srijede cemo poludit
0 3
spectron
Kako ste ażurni sa objavama o Messiju i kako je krenulo biće dana od A do Ż :")
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi