Ostaje li Kroos u Real Madridu? Ancelotti rekao svoje mišljenje, uprava kluba jasna

Šta če se deisiti

Ostaje li Kroos u Real Madridu? Ancelotti rekao svoje mišljenje, uprava kluba jasna

Esmer Oštraković

Real Madrid i ove sezone igra zaista sjajno, a ponovo je jedna od glavnih poluga ekipe uz Luku Modrića, fantastični Toni Kroos.

Ipak, još uvijek nije jasno šta će se desiti sa njegovom nogometnom karijerom, jer postoji opcija da na kraju sezone završi sa igranjem nogometa.

Uprava Real Madrida pokušava uraditi sve što je u njihovoj moći kako bi zadržali Kroosa i nagovorili ga da nastavi sa igranjem nogometa.

Oni ne žele da Kroos još ide u penziju, te ga nagovaraju da produži ugovor na barem još jednu sezonu, jer je jedan od najbitnijih nogometaša u ekipi.

U Real Madrid je Kroos stigao sa 25 miliona eura iz Bayerna, a postao je jedan od najboljih igrača Real Madrida u historiji kluba.

Perez je spreman ponuditi ogroman novac kako bi Kroos produžio ugovor na barem još jednu godinu, ali se čeka odgovor nogometaša.

Kroos već neko vrijeme ne igra u reprezentaciji, a to mu je uveliko pomoglo da riješi probleme sa povredom, te je postao peti najviše korišteni igrač.

"Razgovarao sam sa njim i rekao je da će razmisliti nakon Svjetskog prvenstva. Lično, vjerujte da mislim da će ostati", rekao je Ancelotti za medije.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kroos ima 32 godine i sigurno je da može igrati još nekoliko godina na vrhunskom nivou u Real Madridu, ali pitanje je samo da li on to želi.

Na kraju nam ostaje da sačekamo, vjerovatno početak naredne godine, kako bi saznali da li ćemo Kroosa i naredne sezone gledati u dresu Real Madrida.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi