Pojavio se video: Rudigera operišu, dva saigrača ne miču od njega

Povrijedio se prije dvije noći

Pojavio se video: Rudigera operišu, dva saigrača ne miču od njega

E. Ganibegović

Real Madrid je prije dvije noći u Varšavi remizirao protiv Shakhtara 1:1 u 4. kolu Lige prvaka.

Nije se činilo da će Kraljevski klub izvući ni taj bod, jer je na tridesetak sekundi prije kraja pete minute sudijske nadoknade na semaforu stojalo 1:0.

Ipak, tada na jedan centaršut skače defanzivac Antonio Rudiger i postiže pogodak za 1:1, ali vjerovatno sam u tom momentu nije bio svjestan da je pogodio jer je prilikom šuta doživio težak sudar s golmanom ukrajinske ekipe.

Vratar Shakhtara, Trubin, otišao je daleko od gola u želji da odbije centaršut koji je uputio Kroos, u petoj minuti produžetka utakmice odigrane u Varšavi. No umjesto da boksa loptu pogodio je Rudigera, koji je uspio poslati loptu u mrežu momčadi iz Ukrajine.

Div branitelja naslova bio je nokautiran, a kada se podigao s tla, uz pomoć medicinskog osoblja, još je bio "klimav". 

Sve je rezultiralo razbijenom facom i većom količinom krvi na njegovom licu i dresu. Kako se to desilo, pogledajte klikom OVDJE.

Oglasi

Njemački je defanzivac odvezen izravno u ordinaciju, gdje su ljekar i njegovi pomoćnici izveli operativni zahvat.

Ljekar je stavio čak 20 šavova kako bi zatvorio ranu. Nekoliko sati dalje fudbalerovo lice izgledalo je poput lica nekog boksera poslije teške borbe.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Saigrači su bili tu uz njega, no dvojica od njih nisu napuštala krevet na kojem je ležao Rudiger, Alaba i Kroos. Činilo se da su obojica trenutno impresionirani, kao i Modrić i Hazard, koji su također došli vidjeti kako je Antonio.

Real Madrid je na svom sajtu objavio video i pokazao kako je sve to izgledalo, a možete ga pogledati klikom OVDJE

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi