Šta je u glavi Srđana Grahovca?
Neozbiljan si momče: Prije deset dana Grahovac je s gnušanjem odbijao mogućnost prelaska u Rijeku

Ujeo se za jezik

Šta je u glavi Srđana Grahovca?

Kao što je dementavao da će preći u Rijeku, Srđan Grahovac koji je prethodne sedmice siktao jer su pojedini mediji u BiH objavili takvu glupost, prenoseći natpise medija u Hrvatskoj, tako je povremeni reprezentativac BiH, sasvim neočekivano prešao gdje drugo, nego u - Rijeku. Bit će godinu dana na posudbi.

Čovjek koji je takvu mogućnost prije nekoliko dana s gnušanjem odbio, jer eto kao on nije uopće nestandardan u Astani i bilo bi mu ispod časti igrati za tim koji je prethodne jeseni oduševio fudbalsku Evropu, sada se ujeo malo za jezik.

"Hrvatski mediji pišu da je Rijeka blizu postizanja dogovora sa Srđanom Grahovcem, 25-godišnjim veznjakom koji u posljednje vrijeme nije bio u prvim planovima trenera Astane.

U Kazahstanu se prvenstvo igra u drugačijem formatu u odnosu na većihu evropskih liga i tamo sezona još uvijek nije počela, a prošla je završena krajem 2017. godine. U njoj je Grahovac bio vrlo efikasan i dao je svoj doprinos osvajanju nove šampionske titule za Astanu, a nastupio je i na četiri utakmice u grupnoj fazi Evropske lige, dvaput kao starter."

Prethodno napisano je zasmetalo Grahovcu!

Šta se desi u glavama pojedinih fudbalera i šta im sve može povrijediti sujetu... to je baš za istraživanja.

Uglavnom, za deset dana šta se sve može promijeniti u fudbalu... Trećeg februara Grahovcu Rijeka nije bila ni u peti. Nije mu jasno kako je neko takve gluposti uopće mogao smisliti, ali madžioničarskim spletom nevjerovatnih okolnosti, eto, nekako ga je sudbina poslala u Rijeku.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Ne znam ništa o tome, imam još dvije godine ugovor sa Astanom i upravo sam u avionu, letim na drugi dio priprema u Dubai", rekao je ne tako davno za Mondo nekadašnji fudbaler Borca, koji je u karijeri još branio boje bečkog Rapida.

"O Rijeci znam dosta, pratim Rijeku već pet, šest godina. Znam da se radi o organiziranom klubu i kada se pojavila priča za moj dolazak bio sam za tu opciju. Klubovi su se uspjeli dogovoriti i drago mi je da sam tu", današnja je izjava Grahovca nakon potpisivanja ugovora.

Top Komentari

Filangi
Šta je loše u njegovoj prvoj izjavi da se sad ujeda za jezik? Ili niste prenijeli sve ili ne razumijete transfere.
15 0
RD187
Čuliću debilu
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi