Zvanično: Srđan Grahovac na posudbi u Rijeci

Dolazi iz Astane

Zvanično: Srđan Grahovac na posudbi u Rijeci

S. Mlaćo

Bh. reprezentativac Srđan Grahovac prema pisanju Novog lista, obavio je ljekarski pregled te potpisao ugovor sa hrvatskim prvakom Rijekom. 

Grahovac je posljednji angažman imao u kazahstanskoj Astani čiji je još uvijek član, a sa Rijekom je potpisao ugovor na godinu dana s opcijom otkupa u idućem zimskom prelaznom roku.

Ovaj 25-godišnjak nastupa u veznom redu, a ponikao je u redovima banjalučkog Borca. Nosio je i dres Rapid Wiena, a sa Astanom ima važeći ugovor do decembra 2019. godine.

Prošao je i sve omladinske selekcije BiH, a za seniorsku je upisao četiri nastupa. Dres Rijeke već nosi bh. reprezentativac Zoran Kvržić.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Nakon 21. odigranog kola Rijeka se nalazi na trećem mjestu sa 38 osvojenih bodova, tri manje od Hajduka i čak 15 od lidera Dinama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi