Šta je uzrok Antićeve smrti?

Španski mediji otkrili

Šta je uzrok Antićeve smrti?

A. Čaušević

Slavni srbijanski stručnjak Radomir Antić preminuo je jučer u Madridu.

Vijest o smrti trenera koji je tokom karijere sjedio na klupi tri najveća španska kluba je šokirala fudblaski svijet.

Antić je preminuo u 72. godini. Kako španski mediji navode bivši trener Barcelone, Reala i Atletica je preminuo od pankreatitisa.

Čovjek koji je prije desetak godina predvodio i reprezentaciju Srbije je godinama imao problema sa jetrom i pankresaom i na kraju nije uspio dobiti bitku.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Antić je preminuo u madridskoj klinici Ruber nakon sepse. Nakon vijesti o njegovoj smrti kako klubovi tako i igrači su se počeli opraštati odličnog trenera.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benjamingst
Pa novonari jel ste vi NORMALNI? POSTAVILI SLIKU SVI DIZU 3 PRSTA...a ta 3 prsta su dizali u BiH kad su ubijali neduzne civile I rusuli Dzamije... vi koda namjerno prkosite nama....
3 1
chera1921
Čuaševiću sjetim ti najmilijih za ovu naslovnu sa tri prsta, toliko
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi