Šta kažu kladionice? BiH blagi favorit protiv Austrije

Ne očekuje se pretjerano efikasan meč

Šta kažu kladionice? BiH blagi favorit protiv Austrije

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine će u utorak u Zenici igrati meč 2. kola Grupe 3 u Ligi nacija.

Zmajevi su u prvom kolu kao gost savladali Sjevernu Irsku sa 2:1 što je svakako velika injekcija samopouzdanja pred naredni meč sa Austrijancima, protiv kojih će naša selekcija biti u ulozi blagog favorita.

Tako barem kaže kladionica MOZZART, koja na izabranike Roberta Prosinečkog nudi koeficijent 2.35. Kvota na neriješen rezultat je 3.10, a na pobjedu Austrije 3.25.

Kladionice ne vjeruju da će meč u Zenici biti pretjerano efikasan pa se na opkladu 0-2 gola daje koeficijent 1.60, a na 3+ 2.20. Golijada sa četiri ili više pogotka nagrađuje se odličnom kvotom 4.20.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Ako vjerujete da će i BiH i Austrija postići barem po jedan gol, MOZZART na opkladu GG daje kvotu 2.00, a da će pri tome pasti i minimalno tri gola (GG3+) - kvota je još bolja, 2.65.

Meč BiH i Austrije igra se s početkom u 20:45 sati, a posljednji susret ove dvije selekcije okončan je rezultatom 1:1 i odigran je 31. marta 2015. godine.

Top Komentari

Griezmann
Sportsport.ba dnevna doza kladioničara
33 1
Ismet_Hadziosmanovic
3-0
13 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi