Šta kažu kladionice o utakmici Austrija - BiH?
Naša selekcija u slučaju poraza osluškivala bi meč posljednjeg kola između Sjeverne Irske i Austrije. Bh. navijači su najavili opsadu Beča pred meč sa Austrijiom

Domaći favoriti

Šta kažu kladionice o utakmici Austrija - BiH?

Midhat Šljivak

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u četvrtak igra odlučujući meč Lige nacija u Beču protiv Austrije.

Izabranicima Roberta Prosinečkog je za prvo mjesto potreban jedan bod, a ako do njega dođu, Zmajevi će se plasirati u Ligu A gdje igra 12 najboljih selekcija Evrope.

Međutim, kladionice pred ovaj meč favorizuju Austrijance. MOZZART na pobjedu ove selekcije nudi kvotu 1.90, ali ako imate vjere u selekciju BiH možete zaraditi itekako dobru svotu novca.

Također, kladionica MOZZART nudi još dosta zanimljivih opklada, a kompletna ponuda će na dan utakmice biti još i veća.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Da li vjerujete selekciji BiH?

Top Komentari

ssbapropo
Duži niz godina sam pratio ovaj sportski portla, koji u posljednjih par mjeseci sve više gubi epitet sportski a ostaje samo portal. Ljudi koji dnevno objave po nekoliko članaka o starletama, novinarkama, rodicama od žene fudbalera iz druge ruske lige i sl. jer su postavile PROVOKATIVNE slike na instagram. Gdje su vam istraživački tekstovi, kakav je ovo tekst? Zašto ne piše da je klađenje zabranjeno, zašto to reklamirate? Od reklama ne mogu da pročitam tekst, 4% je sadržaj portala ostalo su banneri i kojekakve reklame. Nebitni tekstovi, copy - paste, clickbait naslovi, senzacionalizam. Samo me zanima da li shvatate da vaš posao može raditi bilo kakvo dijete. ZBOGOM!
47 1
arsenalbih
do pocetka utakmice ce se kvote promijeniti vjerujte mi
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi