Šta se dešava s Ronaldom?
Foto: EPA

Danas nije trenirao

Šta se dešava s Ronaldom?

Midhat Šljivak

Fudbaleri Real Madrida spremaju se za meč osmine finala Lige prvaka protiv Napolija.

Italijanski tim će u srijedu gostovati na Santiago Bernabeu u prvom meču ova dva tima u nokaut fazi. Real je apsolutni favorit u ovom duel, no Kraljevi se suočavaju s malim problemima pred utakmicu.

Najbolji igrač svijeta Cristiano Ronaldo nije danas trenirao sa ostatkom ekipe. On nije izlazio na teren zbog udarca kojeg je dobio u prvenstvenom duelu protiv Osasune.

Zinedine Zidane se odlučio da ništa ne rizikuje. Portugalca je poslao u teretanu da lagano radi, a njegov nastup protiv Napolija ne bi trebao doći u pitanje.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Vjeruje se kako će CR već sutra obaviti trening s ostatkom ekipe, a na kraju će posljednju odluku donijeti Zidane.

Radosna vijest za navijače Reala je  ta što je Gareth Bale ponovo odradio puni trening sa ostatkom ekipe i on bi se uskoro trebao vratiti na teren.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti