Šta se dešava sa Rebićem: Ponekad se jednostavno zbuniš...
Hrvatski napadač nasmijao navijače tima iz Frankfurta

Zbog čega nije slavio posljednja dva pogotka?

Šta se dešava sa Rebićem: Ponekad se jednostavno zbuniš...

S. Mlaćo

Reprezentativac Hrvatske Ante Rebić nije slavio svoja dva posljednja pogotka za svoj Eintracht iz Frankfurta.

Dodatno je to potaklo sumnju u njemačkim medijima da je Rebić nezadovoljan u ovom klubu, te da čeka pravu priliku da napusti Frankfurt.

Glasnogovornik Eintracha Carsten Knoop je istakao da Rebić pogodak potiv Werdera nije slavio jer je zaboravio da igra protiv kluba, odnosno mislio je da je zabio svom nekadašnjem klub Leipzigu.

Rebić se malo zbunio kada je zabio gol jer je na trenutak zaboravio da igramo protiv Werdera. Mislio je da igramo protiv njegovog bivšeg kluba Leipziga i da je njima dao gol, te zbog toga iz poštovanja nije želio da ga proslavi. Kasnije je shvatio šta je uradio i sam sebi se smijao", kazao je Knoop.

Nasmijalo je to navijače, a onda se javio Rebić te odlučio da bude veoma sarkastičan.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Nisam slavio protiv Werdera jer sam mislio da igramo protiv Leipziga. Nekoliko dana prije nisam slavio jer sam mislio da igram protiv Fiorentine. Ponekad se jednostavno zbuniš", napisao je Rebić, te na objavu dodao glavne likove iz filma "Glup i gluplji".

Početkom ove godine Rebić se povezivao sa Bayern Munchenom, te pojedinim klubovima iz Engleske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi