Šta se desilo s dječakom s čije majke navijači nisu skidali pogled? Ona je "čudo", a on nosi dres...

Čuvena fotografija

Šta se desilo s dječakom s čije majke navijači nisu skidali pogled? Ona je "čudo", a on nosi dres...

Admin Čaušević

Prošlo je duže od sedam godina kada je na utakmici Evropskog prvenstva dama obučena u crveno sa dubokim dekolteom i sinčićem u ruci mamila poglede svih prisutnih. 

Bila je 2016. godina. U osmini finala Evropskog prvenstva između Poljske i Švicarske Erjona Sulejmani je u društvu tada jednogodišnje sina Luana izazvala ogromnu pažnju.

Albanka se obukla itekako atraktivno sa crvenom majicom te su njene grudi bile u prvom planu, dok je nosila i kratki bijeli šorc.

Fotografije su postale viralen i obišle su svijet i mnogi su tih dana zavidili Blerimu Džemailiju zbog itekako privlačne i lijepe žene pošto je prozvana najzgodnijom "ženom fudbalera" na Evropskom prvenstvu koje je održano u Francuskoj.

Sulejmani i Džemaili su se razveli prije pet godina

Ipak, ubrzo je uslijedio raskol između ovog para zbog nekih izjava albanske manekenske koje se uopšte nisu svidjele sada već bivšem reprezentativcu Švicarske. Indirektno mu je poručila da je slab u krevetu.

"Seks prije utakmice? Ne, neki igrači vole da su sami", nakon te izjave koju je dala Sulejmani, Džemaili je odmah putem advokata tražio razvod.

Oglasi

Poslije toga je nekada odlični veznjak za Albanku tvrdio da iskorištava njegovo prezime za svoju popularnost i promociju u TV emisijama.

Sulejmani je bila prva atrakcija Evropskog prvenstva 2016. godine

Ovaj par se zvanično razveo 2018. godine, a Sulejmani još uvijek nije zaboravila svog bivšeg muža, a posljednji put ga je javno spomenula u novembru prošle godine.

"Najvažniji korak u životu čovjeka je odluka da postane roditelj. Uvijek će biti ljudi u tvom životu, ali niko neće zauzeti mjesto onih koji su zajedno s tobom odabrali dati život divnom stvorenju poput vlastitog djeteta", poručila je ona i dodala da je trenutno sretna što je single.

A šta se desilo sa Luanom? Dječak sada ima osam godina i mnogo vremena prvodi sa majkom koja je dobila i skrbništvno nad djetetom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Erjona koja ima 32 godine i dalje izgleda fenomenalno te živi u Milanu, a njen sin nosi dres slavnih Rossonera u čijim omladinskim selekcijama i trenira.

Ostaje da se vidi da li će Leon jednog dana postati uspješan fudbaler kao što je bio slučaj sa njegovim ocem koji se od fudbala oprostio krajem prošle sezone.

Top Komentari

izvoristine
Ovo kurvesha neka
0 0
Krivaja Zavidovići
Ne znam za vas, ali ja bi ovo š****.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi