Šta se desilo s tetovažama? Barkley prošao kroz bolan tretman koji je trajao godinama, ali je uspio

Odlučio da ukloni tetovaže

Šta se desilo s tetovažama? Barkley prošao kroz bolan tretman koji je trajao godinama, ali je uspio

E. Čaušević

Ross Barkley je u subotu bio heroj navijača Chelseaja jer je u posljednjoj minuti postigao gol za 2:2 u derbiju protiv Manchester Uniteda.

Barkley od dolaska iz Evertona zbog povreda prošao kroz težak period na Stamford Bridgeu, ali konačno se uspio vratiti u staru formu. On je u samom finišu utakmice postigao pogodak za 2:2 i erupciju oduševljenja navijača Plavaca što su uspjeli ostati neporaženi u derbiju protiv Crvenih đavola.

Ovaj fudbaler se nakon meča našao u centru pažnje engleskih medija, ali ne zbog gola već svojih tetovaža. Barkley je prvu tetovažu imao još sa 14 godina, a prije nekoliko godina istetovirao je cijelu lijevu ruku. No, na meču protiv Uniteda se vidjelo da tetovažama više nema ni traga.

Poznato je da je uklanjanje tetovaža veoma bolno, te da se samo rijetki usude na taj tretman. No, Barkley je donio odluku da ukloni svoje tetovaže i njegov tretman je trajao par godina. Ipak, na kraju je uspio ostvariti cilj jer izgleda kao da nikada nije ni imao tetovaže.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Istetovirao sam se još dok sam bio dijete jer sam uvijek htio da budem među odraslim osobama. To je bila greška i to je normalno u odrastanju. Ipak, osjetio sam potrebu da ih ulonim i to sam uradio, a taj proces je trajao par godina. Ne isključujem opcju da se opet nekad istetoviram. Možda kada dobijem djecu i njima nešto posvetim, ali ovaj sumnjam da ću uraditi nešto slično. Jednostavno osjećam se dosta ljepše ovako", rekao je Barkley.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi