11

Komentari (11)

Chico
On je zavrsio ono sto mu je trebalo. Iskrojio je tabelu prosle sezone, obezbijedio Borcu titulu, unistio sarajevske klubove, uveo par Borcevih satelita u ligu, te je za ovu sezonu jos udaljio Velez od Europe. Sad ide okolo i pokusava se spasiti raznoraznih tuzbi. A Bosnjo ko Bosnjo, najveci sljam, mozak mu kao u mrava.
rabodimis
Musija razocarao si me, za Velez sam znao da ce odmah kleknut al za tebe sam mislio da imas karakter i nakav obraz, posrao ti se na rad, rastjerao igrace a ti mu jos gace pride skines.. tctctc
*p!p!t@*
Da neće i njima teren gicko prasić da pravi hahaha radi guza ko meduza daidžiću...
user1621626775
Pa logicno sad se ne javlja a kad su ga izbacili stigo je do dnevnika svima bio dostupan i spreman za razgovor....ide sad nagli napredak i lagani povratak u PL...PRODADE SE I TI ZA SITNO !!!
Goran86
Slatke si novci UEFA mafije. Najjaca krimi org.
Chesa
Haj nek razgovaraju. To su trebali prije nego sto je konflikt eskalirao.
Ajax11
Obećali im da ce ostati u ligi i da sigurno ulaze opet iduće godine u PL, uz to malo love a da sa druge strane povuku slučaj sa CAS …
denimen9
Jesi to i ti bio na sastanku? Ili valjaš onako iz svoje glave?
Chico
Tacno je ovako kako je ajax rekao.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti