Šta se sinoć dešavalo u Gračanici: Bratstvo stalo u odbranu kapitena Šuše!

Iz kluba istakli da nije bio dio incidenta

Šta se sinoć dešavalo u Gračanici: Bratstvo stalo u odbranu kapitena Šuše!

S. Mlaćo

Nogometaši Bratstva lider su na tabeli Prve lige FBiH nakon 6. odigranih kola.

Gračanlije imaju 13 bodova, a sinoć se u ovom gradu desio incident u kojem je navodno učestvovao i kapiten Bratstva, iskusni Edin Šuša.

Iz NK Bratstvo brzo su se oglasili i sve demantovali, te naveli te da Šuša nije bio dio istog.

"Kome smetaju Bratstvo i Edin Šuša?!
Obzirom na veliki broj poruka koje smo dobili u vezi sa navodnim incidentom koji se dogodio večeras, osjećamo potrebu da svima odgovorimo na jednom mjestu. Naime, dosta vas je pitalo, a nekolicina čak i optužilo našeg kapitena Edina Šušu da je u večernjim satima učestvovao u nekom incidentu, tačnije tuči. Moramo odmah u startu reći da su svi ti navodi apsolutno NETAČNI! Naš kapiten je večeras odmarao u krugu nekoliko prijatelja, a svaki građanin kojeg zanima i koji smatra da je Šuša uradio nešto što nije treba, te da je, kako vas dosta misli, priveden, sve možete provjeriti u PS Gračanica! Neko očito želi da unese nemir u našu ekipu, neko je ljubomoran na naše igre i naš uspjeh. Imamo samo jednu poruku za vas, a to je da ćemo iz svega izaći samo još jači!!", stoji u objavi NK Bratstvo.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Kome smetaju Bratstvo i Edin Šuša?! Obzirom na veliki broj poruka koje smo dobili u vezi sa navodnim incidentom koji se...

Posted by NK Bratstvo Gračanica on Sunday, September 13, 2020

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti