Sigurna pobjeda Bratstva, budi se Jedinstvo, remi u Orašju

Prva liga FBiH, 7. kolo

Sigurna pobjeda Bratstva, budi se Jedinstvo, remi u Orašju

S. Mlaćo, foto: E. Oštraković

Bratstvo je opravdalo ulogu favorita danas protiv Budućnosti.

Bilo je 4:1, a već na samom početku je bilo jasno da ćemo gledati kvalitetan meč. Jaganjac i Poturalić su pogodili za 2:0, što je bio konačan rezultat prvog dijela, a tek što je počeo drugi Junuzović smanjuje na 2:1.

Ipak, domaći nastavljaju sa ofanzivnom igrom te dolaze do sigurne pobjede 4:1. Strijelci su ponovo bili Jaganjac i Poturalić

Konačno je proradilo i bihaćko Jedinstvo koje je nadigralo Slaven 3:0. Haračić je pogodio na startu sa 11 metara za vodstvo, a u drugom dijelu još tri pogotka. Pogodio je još jednom Haračić, te Fajić.

U Orašju su snage odmjerili Orašje i Travnik, a viđen je veoma tvrd meč. Na kraju je ostalo 0:0.

Prva liga FBiH, 6. kolo:

NK Bratstvo - FK Budućnost 4:1

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NK Jedinstvo - NK Slaven 3:0

HNK Orašje - NK Travnik 0:0

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Red je konacno da Bratstvo iz Gracanice udje BH premijerligu jer stalno je u vrhu prve lige federacije, zelim sve najbolje Bratstvu.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi