Šta su to u njemu našli? Da nije Juventusa ne bismo znali koliko vrijedi Aaron Ramsey

Lista najplaćenijih fudbalera svijeta prema Forbesu

Šta su to u njemu našli? Da nije Juventusa ne bismo znali koliko vrijedi Aaron Ramsey

Postoji fotografija Aarona Ramsyja kako s tugom u očima posmatra slavlje Boubacara Dialibe, netom nakon što je bh. Senegalac ili senegalski Bosanac, kako hoćete, postigao svoj jedini gol u dresu naše reprezentacije. Mlade.

BiH je tada savladala Vels, Dialiba je promijenio nekoliko kluboova, a Ramsey nijedan. Igrao je igrao i igrao za Arsenal, manje-više uspješpno ili neuspješno, sve dok se nisu javili iz Stare dame.

"Halo Bing, imamo slobodnog igrača, a solidnog".

Kao da je Sir Oliver preporučio Ramseya Juventusu, njegovom Paraticiju, a ovaj je posegnuo brže bolje da ga dovede - ako je već džaba.

Interesantno je prije svega interesovanje italijanskog prvaka za ovog fudbalera, ne i nejasno budući da su majstori dovođenja igrača bez plaćanja obeštećenja, ali je nevjerovatna godišnja zarada.

Prema Forbesovoj listi, Ramsey je na fascinantnom petom mjestu po zaradi na svijetu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prvi je Lionel Messi sa godišnjim prihodima od 65 miliona funti, na drugom je mjestu Neymar sa 56, Cristiano Ronaldo zarađuje 47 miliona, Gareth Bale 21,7 miliona te Aaron Ramsey 20,8 miliona funti.

Kakav Mbappe, kakvi bakrači. I ostali hazardi, lewandowski, pogbe...

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

exampLe.
Nisam gluplji tekst odavno procitao, cuj ti novinara "kakvi hazardi, lewandowski, pogbe i bakraci".
9 1
Heller
čuliću glupane
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi