Šta to radi Cristiano Ronaldo na treningu Portugala?
Ronalda je zanimalo koji šampon koristi Renato Sanches

Igrač Juventusa nasmijao sve svojim potezom

Šta to radi Cristiano Ronaldo na treningu Portugala?

S. Pašalić

Mnoge reprezentacije su krenule sa pripremama za nadolazeće utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a tako je i sa Portugalom.

Portugalci su u grupi B sa Ukrajinom, Srbijom, Litvanijom i Luksemburgom, a trenutno se nalaze tek na 4. mjestu.

Ipak, Portugal je odigrao samo dvije utakmice zbog obaveza u Ligi nacija, a sada se sprema za utakmice u gostima protiv Srbije i protiv Luksemburga na svom terenu.

Ekipa koju sa klupe predvodi Fernando Santos se priprema za ove utakmice, a danas je održan trening na kojoj se desila zanimljiva scena.

Naime, Cristiano Ronaldo je također stigao na pripreme svoje reprezentacije, a na današnjem treningu je nasmijao mnoge nakon što je odlučio da pomiriše kosu Renata Sanchesa, a zatim se i sam nasmijao.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti