5

Komentari (5)

user1612368054
Ko god hoće slagat ja mu ne vjerujem.
Trpim
Kad budala kaže daće biti ljepši od Bayenovog onda mu MORATE vjerovat. A oranice od stadiona i u Beogradu i u Zagrebu i Sarajevu i cijelom Balkanu niko nema prosječnog Stadiona a kamoli kakvu Arenu. Arena može da primi 80.000 gledalaca. Budaletine trebaju tu otići pogledat jednu tekmu uživo pa da onda znaju šta je Atmosfera i šta znaći Arena
Husrefbeg22
prave od onoga sto su napljackali u BiH
Sirotinja BiH,sirotinja oni.25 je godina od kad je rat završio jadni su oni ako žive još od pljačke iz bivše Juge a kamoli BiH.Amerikanci su rekli da su strateški im interesantni samo Hrvatska koja drži 80%Jadrana i Albanija koja drži ulaz u taj Jadran.I niko više.Oni kažu da je unutrašnjost Balkana hrpa bezvrijednog kamenja koje možeš zaobići i sjeverno i juzno i lijevo i desno.BiH je s Moldavijom i Kosovom najjadnija država na kontinentu.I šta je u njoj i bilo prije rata osim propalih komunističkih firmi prljave industrije koje su mogle samo i funkcionirati u onoj propalini od socijalizma.Ja tebi avion Galeb koji si mogao prodati samo onoj pokojnoj budali Gadafiju a ti meni Stojadina.Misliš da su Srbi krali Stojadine?Ništa ni prije rata nije bilo vrijedno ni ovdje ni tamo.
PlavoBijeli1921
Samo još Bošnjo pravi makete koje se nikada ne sprovedu.I onda se pitamo sto na svako živ pod****va.Mi smo sami sebi najveći dušmani.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.