7

Komentari (7)

Husrefbeg22
FK Cetnici je najprikladniji vecini srbijanskih klubova po Srbiji i jos nekih liziguzica iz okupiranog dijela BiH
FK Semberija Popovi - zaista smijesan i provokativan naziv za jedan fudbalski klub, koje sponzor toga kluba, mora da je u pitanju neka crkva, mogu misliti ko igra u takvom klubu. Eto kao pandam tome klubu mozda se pojavi neki novi fudbalski klub u BiH sa imenom FK Semberija Hodze. Zaista ne znam zasto sportsportba nema svoje dostojanstvo i ne pravi odabir sta ce objaviti na portalu.
RASanticeva
Popovi su selo u Općini Bijeljina...zato se i klub zove FK Semberija Popovi
Manager
kako si samo ti nama pametaaaan :D
denimen9
Joj nogometaš jesi glup.
A sto ja moram znati za neku vuko****nu u Semberiji zvana Popovo, ako je znanje, znati o nekim vuko****nama neka intelegencija, pa vecina njih samih koji zive u BiH nikad nisu culi za Popovo.
rd07
Nisi čuo ti i takvi sto nisu makeli od Sarajeva
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.