Zeljković potvrdio: Stadion Veleža dobija "novo ruho"

Usaglašeno na sastanku

Zeljković potvrdio: Stadion Veleža dobija "novo ruho"

Admin Čaušević

Radovi na stadionu FK Velež traju već neko vrijeme računajući i kratke pauze.

U posljednjih nekoliko godina stadion Rođeni je postao značajno moderniji. Postavljeni su reflektori, centralna tribina je modernizovana, dok je izgrađena i nova tribina namijenjena navijačkoj grupi Red Army.

Trenutno traju radovi i na proširenju samog stadiona. Postavljen je novi granični zid, a uskoro se očekuje i rušenje trenutnog zida koji se nalazi nekoliko metara iza klupa.

Danas su stigle i vijesti da će stadion Rođeni uskoro dobiti i novi teren. To je potvrdio predsjednik FS BiH, Vico Zeljković.

Naime, Zeljković je održao sastanak sa delegacijom FK Velež koju su činili predsjednik Senad Husnić, direktor Džemil Šoše i Meaz Begović, član Upravnog odbora.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na sastanku je usaglašeno da će se u prvoj fazi izgradnje hibridnih terena naći i stadiona Rođeni u Mostaru. Nije poznato kada bi radovi trebali početi. 

Inače, ovo je bio drugi sastanak između Zeljkovića i predstavnika Veleža u kratkom periodu pošto je i u Anataliji razgovarao sa čelnim ljudima mostarskih Rođenih.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

amarosimbrko
POPUSIT KURCINU MOZETE VICI ZELJKOVICU POPISAO VAM SE PO GLAVI PONOVO ! VICO JE BUDUCNOST I MOZETE DA GA PUSITE SAMIM DOLASKOM NJEMU NA NOGE OPET STE GA POPUSILI !! BAS ME ZANIMA GDJE JE SAD ONAJ RETARD DENIJAL BEHRAM DA ZAHAKA ZELJKOVICA?? SPAVAS LI MIRNO DENI????
4 28
King_Kenny
...proda Velez obraz za sicu...aferim!!!
4 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi