33

Komentari (33)

rodjak
ja sam davno reko poslije one utakmice protiv Borca; (dok su drugi govorili Vici ne moze niko nista)ko se zadnji smije najsladje se smije,samom lakopo.Nama je Vico doso u Antaliju na noge(nicim izazvan) ,ovo danas je samo usaglasavanjem i potpis sa obecanim,mada i ovo uzimam sa rezervom jer Vico daje bombasticne izjave pa onda okrene na drugu stranu,a ovo sa Casom i tuzbom se nastavlja dalje tu se nece stati. VFC THE Religion .Vico kad nam vracas bodove, nemnoj da cekamo puno pa i da navijace da pustis ,dosta je vise
1601834469
Vama dosao na noge… idi ljeci se… Borac bio na pripremama u Antaliji… covjek gledao sve utakmice Borca na pripremama
Zaccheroni
Cestitke upravi za dobro obavljen posao! Dobar teren znaci i napredak i za BH fudbal generalno. I dodao bih jos,VICO LOPOVE
rabodimis
Treba sestrica pitat gutal dzemil i koliko duboko ide.. svaka cast za sestrica, odro im prvo udarni tim od ku*ca i na kraju se kulturno popisao po navijacima.. Alal vera majstore, samo karaj, jednom se zivi !
user1606623352
Ovaj Vec trecu godinu Teferici oko Ovih terena... A nigdje Trave?
Adohordas
E ovo je potez za pohvalu samo jos da radovi krenu
SonPen1946
vicina severina, rodjeni lealeeeee
visokohz
Laže lopov, majku j.....
Bereta
Pico Zeljkovic
Halland
Tako se radi za boljitak BiH,bravo Vice i bravo za najveci BiH klub Velez
Milos1312
A majko draga koliko debila na jednom mjestu. Da ga Dodik pravi neka ga pravi, nebitno je, a debila glupih, ne vjerujem
King_Kenny
...proda Velez obraz za sicu...aferim!!!
Baboisback
Vico rodjeni....haha
user1644415954
Boji se lopov sudske presude,ali velež ne smije odustati do kraja.
1601834469
Hahahahhahaha glu si ko noc
Gr0hot
zasvrbilo vicu pa se vadi sada i na nama i na mladosti, dolazi na naplatu zalba koja je ulozeno sto sa nase sto sa Musijine strane…naprosto nemoguce da najednom sastaje se i sa nama i Musijom? majku zico vico *****u
amarosimbrko
POPUSIT KURCINU MOZETE VICI ZELJKOVICU POPISAO VAM SE PO GLAVI PONOVO ! VICO JE BUDUCNOST I MOZETE DA GA PUSITE SAMIM DOLASKOM NJEMU NA NOGE OPET STE GA POPUSILI !! BAS ME ZANIMA GDJE JE SAD ONAJ RETARD DENIJAL BEHRAM DA ZAHAKA ZELJKOVICA?? SPAVAS LI MIRNO DENI????
xeRed
Mozes ga ti polabrnjat Deniju i svima nama, k'o sto ga Vico labrnja nasoj Upravi da malo popustimo sa tuzbama.
*p!p!t@*
@amarosimbrko Vico obećava jer se usrao u gaće, i jer zna dokle su oba slučaja došla pred CAS-om. Ne jedi *******.a kad je kifla 20 feninga ;)
amarosimbrko
Pa da je tako ne bi uprava ova isla njemu na noge i pusila mu kurcinu, cekali bi da presude budu gotove i da se popisaju oni po njemu umjesto on sto svrsava po faci njima ! FK Velez nikad nije tuzbu podnio da jeste bili bi sastanci i oglasio bi se Cas kao u slucajno Mladosti iz Kaknja? Koliko se sjecam video koferencija bila CAS- Savez i Mladost, a takvo nesto iz Veleza jos nisam vidio da je bilo???? To sto ste vi papci i nasjedate na price rekla kazala ili sto procitate u novinama to je druga stvar… **** VAS GOSPODIN ZELJKOVIC **** ???
adredalin
de`bilu znas li citati , zeljkovic je njima isao na noge u antaliju gdje se velez pripremao , a kad se ugovor potpisuje normalno je da ce to biti u sarajevu u zgradi saveza ...nece u cevabdzinici potpisivat
enko
Brko ,brkane na sportsport naš omiljeni krkane.vico gubi spor na cas u predmetu velez i mladost,valja malo titrati jajca celnicima veleza i mladosti.
PRESEDAN
Matiću,ofiran si debilčino
*p!p!t@*
Vico, gico, majku žico...
Gr0hot
Triput majku žico, minimum….
Lenox
Poglabaše ga ovi iz predgrađa. A dobro, realno nije da nismo navikli da ga dudlaju svakom političaru.
Roodjeniiiiii
Hajde @ratislavmatic kazi nam bgt jesi li iz mostara? Pa tako dobro znas ko je sta prodo... Ptice na grani znaju sta se desilo kad se spomene Velež, stadion BB i zrinjski.
denimen9
A veležovci kontali došao se izvinuti Vico. Vico došao i samo im slagao još jednom za stadion
FcV
Netreba nama Vico, mi smo sami izgradili stadion i nastavit ce mo gradit, nama netreba niko, vec sad dolaze samo jer vide da ce stadion biti prva klasa pa hoce da se i oni spomenu u toj finoj prici.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.