Stadioni premijerligaša čekaju povratak fudbala

U kakvom su stanju travnjaci?

Stadioni premijerligaša čekaju povratak fudbala

Kao i u većini svijeta, globalna pandemija novog koronavirusa je zaustavila fudbal i u Bosni i Hercegovini.

Stala je još polovinom marta i Premijer liga BiH, u kojoj se, da bi se sezona okončala, ima odigrati još 11 kola.

Premijerligaši sada čekaju signale državnih vlasti i NFSBiH kako bi mogli nastaviti sa svojim aktivnostima i eventualno što skorije nastaviti sezonu 2019/2020.

Za to vrijeme, stadioni klubova Premijer lige BiH su i dalje zaključani, a i oni na određeni način jedva čekaju nastavak prvenstva kako bi konačno "živnuli".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Međutim, pauza je čini se godila većini travnjaka na bh. stadionima. Naime, većina ih je trenutno u dobrom stanju i u dobrom stanju bi trebala dočekati nastavak sezone.

Da biste vidjeli trenutno stanje stadiona bh. premijerligaša kliknite KRENI.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hamza123456789
Nikada ljepši stadioni. Grbavica kao da nije iz BiH. Svaka čast Sarajevu, Veležu, pa i usranom Zrinjskom na terenu. Malkice nas upropastilo Bilino, ali i ono opet dobija stari, lijepi sjaj (navijač sam Želje) :)
8 2
Bit ce gusto bit ce 0:2
Pa vi ovu favelasku minijaturu od Lego kockica nazivate stadionom.O kome je rijec prepoznat ce se sami.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi