Štampaju se dresovi s drugom "devetkom" Rome: Je li Džeko prošlost?

Dijamant blizu odlaska

Štampaju se dresovi s drugom "devetkom" Rome: Je li Džeko prošlost?

A. Čaušević

Ako je slutiti po potezima navijača Rome pristalice Vučice počinju okretati leđa Edinu Džeki.

Džeko se već duže vremena dovodi u vezu s prelaskom u Inter, a čini se da se s njegovim odlaskom iz Rome nakon skoro četiri godine mire i u italijanskoj prijestolnici.

Kao moguća zamjena za Dijamanta na Olimpicu spominje se Gonzalo Higuain koji je višak u Juventusu.

Navijači Rome su već počeli štampati dresove s brojem 9 na leđima i Huguainovim prezimenom.

Na osnovu fotografije koja kruži društvenim mrežama moglo bi se zaključiti da u Rimu nemaju ništa protiv dolaska iskusnog argentinskog napadača.


Džeko je prošle sedmice počeo pripreme za novu sezonu, a prilikom dolaska na ljekarski pregled bio je veoma ozbiljan te nije pokazivao emocije.

Inače, pregovori Intera i Rome traju duži period, obzirom da vrijeme prolazi, a dogovora još uvijek nema čine da su klubovi sada spremni i na određena odricanja.

Jutrošnje informacije iz Italije govore da su Nerazzurri spremni da se odreknu postotka koji im pripada od transfera Nicole Zaniola.

Roma i Tottenham ozbiljno pregovaraju oko prodaje mladog veznjaka, a u slučaju konačnog dogovora Interu bi trebalo pripasti 15 %.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Zaniolov transfer bi trebao iznositi 25 miliona eura što znači da bi se milanski klub odrekao nešto manje od četiri miliona.

Inače, posljednja Interova ponuda za Džeku iznosi 12 miliona, što nije dovoljno iako je Vučica čini se spremna pristati i na manji iznos od traženih 20 miliona.

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Kurac vam higuain, KURAC
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi