Inter se odriče postotka od zvučnog transfera samo da dovede Edina Džeku!

Žele Dijamanta svim silama

Inter se odriče postotka od zvučnog transfera samo da dovede Edina Džeku!

A. Čaušević

Edin Džeko je velika želja Intera, Antonio Conte svim silama želi vidjeti kapitena bh. reprezentacije u svom timu. 

Pregovori Intera i Rome traju duži period, obzirom da vrijeme prolazi, a dogovora još uvijek nema čine da su klubovi sada spremni i na određena odricanja.

Jutrošnje informacije iz Italije govore da su Nerazzurri spremni da se odreknu postotka koji im pripada od transfera Nicole Zaniola.

Roma i Tottenham ozbiljno pregovaraju oko prodaje mladog veznjaka, a u slučaju konačnog dogovora Interu bi trebalo pripasti 15 %.

Inače, Zaniolov transfer bi trebao iznositi 25 miliona eura što znači da bi se milanski klub odrekao nešto manje od četiri miliona.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, posljednja Interova ponuda za Džeku iznosi 12 miliona, što nije dovoljno iako je Vučica čini se spremna pristati i na manji iznos od traženih 20 miliona.

Conte je poznat kao trenere koji već dosta posla uradi tokom pripremnog dijela sezone zbog toga i ne čudi zašto želi Džeku u timu prije odlaska na turneju u Aziju.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dragonBH
da hoce vise hajirli prec, ovo je napetije od Elif...
5 0
toolyo
Ma prelazi za 13 miliona, nije problem Interu dati 3 miliona više nego igraju igru i jedni i drugi.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi