Staniša Mandić: Večeras ćemo ostaviti srce na terenu
Mandić se profilira u jednog od ključnih nogometaša mostarskog kluba

Jedan od kreatora uspjeha protiv Utrechta za SportSport.ba

Staniša Mandić: Večeras ćemo ostaviti srce na terenu

Pred nogometašima doprvaka BiH HŠK Zrinjski danas stoji prva utakmica 3.pretkola kvalifikacija za UEFA Europa ligu.

Nakon senzacionalnog izbacivanja favoriziranog nizozemskog Utrechta pred Plemićima danas stoji još jedna visoka, ali ne nepremostiva prepreka. Švedski Malmo dočekat će u 19h Mostarce na svom prekrasnom Swesbank stadionu u 19h.

Nakon izbacivanja Utrechta krila i apetiti Zrinjskog su porasli, no ta euforija kao da je više zahvatila navijače i simpatizere Mostaraca. Nogometaši našeg predstavnika a među njima i jedan od istinskih junaka pobjede protiv Utrechta Staniša Mandić, čvrsto su na zemlji.

"Raspoloženje osim pozitivnog kod nas više ni ne može biti" - otpočinje ofanzivac Zrinjskog izjavu za SportSport.ba i dodaje:

"Zaista sjajna atmosfera vlada među nama, shvatili smo da nije ništa nemoguće ali unatoč velikom rezultatu protiv Utrechta, stojimo s obje noge čvrsto na zemlji".

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Što se nas samih tiče jedva čekamo da počne utakmica. U svoje ime a i u ime ostalih momaka mogu slobodno reći da ćemo večeras izgorjeti i ostaviti i srce a i zadnji atom snage na terenu u cilju da ostvarimo što bolji rezultat i kako bismo Šveđane u što boljem ozračju dočekali na uzvratu na Pecari za 7 dana", kazao je Staniša Mandić za SportSport.ba.

Utakmica Malmo - HŠK Zrinjski igra se večeras u 19h na Swesbank stadionu

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

magistar
Klubovi iz BiH se približavaju polako kvalitetom Evropi jer realno svi ulažu više novca u uslove i igrače, pozitivno je i to što u žrijebu do lige evrope skoro da nema onih iz najboljih liga pa je put uz neku sreću u žrijebu prohodan i sugurno ćemo nekog vidjeti u narednim godinama i u grupi. Što se ove godine tiče, sve sem četiri poraza je uspjeh za predstavnika u 3. pretkolu i srećnog dobitnika 3. pretkola. Milsim da je ovo maksimum, oba tima i mislim da će imati nakon ovog određenih problema u prvenstvu da se pohvataju pogotovo Zrinja.
0 5
Mica
ostavices start i sestru dati karma majmune.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi