Stanković sretan zbog titule: Moramo da podižemo ljestvicu

Slavili su navijači Crvene Zvezde večeras

Stanković sretan zbog titule: Moramo da podižemo ljestvicu

S. Mlaćo

Crvena Zvezda je savladala Proleter i pred 18 hiljada navijača proslavila naslov prvaka.

Zvezda je ponovo bila ispred svih u Super ligi i navijači mogu biti zadovoljni. Zadovoljstvo nije krio ni trener Dejan Stanković.

"Čestitam svim zvezdašima na tituli. Fudbalerima, navijačima, zaposlenima u klubu. Sve ovo je naša obaveza, jer kada si u Crvenoj zvezdi, iz godine u godinu moraš da potvrđuješ kvalitetan rad. Očekuje nas još mnogo izazova, put neće biti lagan, ali nećemo odustajati. Moramo da podižemo ljestvicu iz dana u dan. Na nama je da svemu onome što nas čeka u narednoj sezoni, odgovorimo kako znamo i umijemo - zvezdaški", kazao je Stanković.

Zvezdu sada očekuju novi izazovi u Evropi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi